Welkom Bij Casa Di Mario

Pizzeria Casa di Mario - Wierden

Welkom bij Casa di Mario!

De originele Italiaanse en Griekse keuken in ons mooie Wierden. Casa di Mario heeft zijn deuren sinds Juli 2013 geopend. De traditionele Italiaanse en Griekse gerechten worden geserveerd in ons warme restaurant. Zowel de kok als de pizza-bakker beheersen de Italiaanse en Griekse gerechten tot in de puntjes. De bediening is er om u ten alle tijden van uw wensen te voorzien maar uiteraard ook om eventuele suggesties te doen als u er zelf niet uitkomt.

Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse en Griekse keuken, dat is wat de grondleggers van Casa di Mario met het restaurant voor ogen hebben. En met verse ingrediënten, handgemaakte pasta’s , brood en pizza’s uit de eigen oven veroverd pizzeria Casa di Mario het hart van haar gasten.

Bij Casa di Mario zijn er veel mogelijk heden. Bekend bij ons zijn de kinderfeestjes, catering, gesloten feesten, verjaardagen enzovoort. Als u iets te vieren heeft dan kunt u altijd even contact opnemen met Casa di Mario voor een leuk feest in uw eigensmaak. U zegt het wij doen het!